keskiviikko 1. elokuuta 2012

Myytäviä poneja! Ponies for sale!


Promisehill Fairy Floss  MYYTY! / SOLD!
Pedigree P. Fairy Floss

Kesällinen huippusukuinen, lupaava hiirakonkirjava tammavarsa. 3/4 sisko Promisehill Foula Fairylle (mm. 42p, BIS, useita I-palkintoja). Kiltti, käsitelty, kesy varsa. Emä Beaudesert Autumn Fair, jonka kaikki aikaisemmat varsat palkittu I-palkinnoilla. Myydään vain näyttelyistä ja jalostuksesta kiinnostuneelle. Isokokoinen, ryhdikäs varsa, joka tulee olemaan myös erinomainen käyttöponi. Bella on ilmoitettu Vermon näyttelyyn, jossa näytillä myös emä ja sisko.


Promisehill Skerry
pedigree P. Skerry

Kesällinen huippusukuinen hiirakko orivarsa. Vankka, erittäin ystävällinen, kesy varsa. Sopii kaikkeen käyttöön, sekä lupaava rakenteeltaan. Tulee olemaan n. 100+cm aikuisena. Emä Yarpha Sequin.

Varsojen isä on nuori kirjava ori Promisehill Moon Magic (this is the father of above foals, not for sale!)


Molemmat varsat myydään rekisteröityinä, säännöllisesti madotettuina ja kaviot vuoltuina. Ovat myös tottuneet trailerissa matkustamiseen ja eläneet laumassa muiden ponien kanssa. Riimuun totutettu ja kulkevat narussa luovuttaessa. Luovutus n. 6kk iässä, mahdollista olla meillä myös talven yli. Kumpikaan varsoista ei ole pakkomyynnissä, eivätkä ole ihan halvimpia varsoja mitä markkinoilta löytyy.



Huippusukuinen jalostusori Nords Isak. Isak etsii uutta kotia, mielellään jalostusoriin hommissa. Erittäin kiltti ja helppo ori, astuu laumassa ja kädestä. Vankkaluustoinen, upeat jouhet. Mahdollista myydä myös esim. 50% tai edullisemmin jos tulee meille astumaan vielä yhdeksi kaudeksi. Tällä hetkellä Savitaipaleella jossa astunut kesän. Osamaksuna voidaan harkita hyväsukuista ratsastus- ja ajokäyttöön sopivaa tammaa, ei tarvitse olla opetettu, mutta luonteen pitää olla käyttöön (ja lapsille) soveltuva!

If you're interested of our for sale ponies, just send some mail (or contact in facebook) and I will tell you more. We have exported ponies to Europe, so it's not a problem to arrange transport to abroad! Actually there might be easy travel to UK in the end of this year when Owen Jones is bringing some ponies to Finland!

All of our "for sale" ponies are microchipped, DNA'd (sire and dam parentage tested) and with full pedigree.

Lisätietoja kaikista poneista promisehill@kolumbus.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti