maanantai 20. elokuuta 2012

Vermon näyttelyssä

Vermoon suuntasimme sunnuntaina hallakkojengin kanssa. Ihan ei mennyt esitykset putkeen ja siitä sitten rokotettiin, mutta välillä on poneillakin huonoja päiviä. Ruu suuttui kun ei saanut syödä kehässä ja kulki koko ajan korvat takana ja hapan ilme naamalla... Ei ihan sitten sillä onnistunut hurmaamaan tuomaria läskiensä takaa :D Ruuta siis moitittiin lihavuudesta joka vaikutti myös sen takaliikkeisiin. Ja täytyy sanoa, että se tyypillinen "Ruuenergia" puuttui ihan täysin neidistä, joten ei ihme että liikkeet olivat vaisut. Ruu on ollut laihiksella vaikka kuinka ja kauan ja sitä on ratsastettu, mutta eipä tunnu laihtuvan. Nyt toivotaan että tiineys ja sitä myöten varsan imetys saisi vähän Ruuta laihtumaan. Bonnie oli taas niin pystyyn kuollut kuin olla ja voi, ihan kuten viime vuonna Mustialassa jossa tuomari totesi että paljon paremmin olisi mennyt jos tamma olisi hymyillyt... Jos sitä ei huvita, ei sitä saa mitenkään piristymään. Nyt ajattelin että varsa pitäisi tamman skarpimpana, mutta ei. Muuten hyvä arvostelu, mutta kun ei ponissa ole mitään loistoa niin ei voi mitään. Bella taas oli energinen ja hyvin käyttäytyvä, harmi vaan ettei tuomari ravuuttanut varsoja ollenkaan, Bellalla kun on erittäin hieno iso ravi. Mutta näin tänään, kyllä Bella vielä pääsee liikkensä näyttämään :)

Kuvia en ole vielä poneista onnistunut bongaamaan, mutta jos vaan löydän ja saan lainata, päivitän niitä tänne. Oma kamera kun oli koko päivän autossa...

Näyttelyssä esiintyivät myös kasvattimme Promisehill Empress, joka palkittiin rotukehässä II-palkinnolla ja Hippoksen kehässä I-palkinnolla. Promisehill Winter Flower osallistui käyttöluokkiin ja teki taas hienot, asialliset suoritukset.


Ruun arvostelu (Promisehill Foula Fairy) judge Ms Jane Barry
"Good type, attractive head, good topline. Good length of rein and deep body. Good bone, good round feet. Straight walk but lacks energy. More energy at trot but lacks propulsion. Too fat, spoils her action behind." II-palk.






Bella (Promisehill Fairy Floss) judge Pat Renwick
"Good shetland type, nice head, nice deep body, nice length of rein. Strong hindquarters. Wide behind, straight in front." II-palk.






Bonnie (Beaudesert Autumn Fair) judge Ms Pat Renwick
"Good breed type, nice topline with good hair. Good deep body, nice length of rein. Good straight active walk & trot." II-palk.


Ruu

Promisehill Empress
ylläolevat kuvat: Salla Ranta
Promisehill Empress
kuva: Annika Vainio

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti